Topluluk Kuralları

www.testcoz.com, öğrencilerin eğitim-öğretim hayatına katkıda bulunması için oluşturulmuş bir test çözme platformudur. Kullanıcılarımızın kendi görüş ve düşüncelerini paylaşabilmesi adına çeşitli sayfalarımızda yorum yapma modülü ve ayrıca istek ve şikayetlerini bize bildirebilmeleri için iletişim modülümüz mevcuttur. Bu modülleri kullanırken Topluluk Kurallarına uymanızı rica ediyoruz.

www.testcoz.com Topluluk Kuralları

www.testcoz.com sitesini kullanan herkesten saygılı olmasını bekliyoruz. Sitemiz bir test çözme platformu olduğundan kullanıcılarımızın çoğu 18 yaş ve altı kullanıcılardan oluşmaktadır. Yorum yaparken hakaret, aşağılama veya küçük düşürme, tehdit ve nefret söylemlerinde bulunmamanızı ve argo sayılabilecek kelimeler kullanmamanızı özellikle rica ediyoruz. Din, dil, ırk, cinsiyet, hastalık gibi değerleri hedef alan ayrıştırıcı söylemlerden uzak durmanızı hassasiyetle öneriyoruz.

Bu kurallara uyulmaması halinde paylaştığınız yorumlar silinebilir, aynı durumun tekrar edilmesini önlemek adına yorum yapmanızı engelleyici cezalar verilebilir ve hatta hesabınız kapatılabilir. Bu gibi durumlarda bütün sorumluluğun size ait olduğunu bildirmek isteriz.

Daha iyi bir topluluk oluşturmak adına yardımcı olduğunuz için teşekkür eder, keyifli test çözmeler dileriz.