Telif Hakları

www.testcoz.com, Digital Millennium Copyright Act ("DMCA" - Dijital Milenyum Telif Hakkı Yasası) kapsamında gönderilen telif hakkı şikayetlerini yanıtlar. DMCA Bölüm 512, telif hakkı ihlalini resmi şekilde rapor etmeye ve etkilenen tarafın uygun bir karşı bildirim göndermek suretiyle kaldırma işlemine nasıl itiraz edeceğine ilişkin yasal gereklilikleri genel hatlarıyla vermektedir.

İnternet sitemizde telif hakkına sahip olduğunuzu düşündüğünüz soru, test veya herhangi bir materyal tespit ettiyseniz bu durumu telif hakkı söz konusu olan içerik üzerindeki "Bildir" seçeneğiyle veya İletişim adreslerimizle bize bildirmeniz gerekmektedir.

Tarafımıza telif hakkı şikayeti göndermeden önce kullanımın adil kullanım sayılıp sayılmayacağını düşünün. Adil kullanım durumunu değerlendirdiyseniz ve yine de telif hakkı şikayetinde bulunmak istiyorsanız ilgili içeriğin haklarının size ait olduğu tespit edildiğinde 5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre isteğiniz doğrultusunda içeriğin 24 saat içerisinde sitemizden kaldırılacağının garantisini veriyoruz.

www.testcoz.com sitesine resmî bir şikayet göndermeden önce aslında ihlal niteliğinde olmayan materyali veya etkinliği bilerek ihlal niteliğindeymiş gibi yanlış beyan etmeniz durumunda, yürürlükteki mevzuata göre doğan masraflar ve avukatlık ücretleri dahil her türlü zararı karşılamaktan sorumlu tutulabileceğinizi unutmayın.

www.testcoz.com Telif Hakları

Test Çöz internet sitemizdeki soru ve testler, alanında uzman branş öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmakta ve değerli kullanıcılarımızın eğitim hayatlarına katkıda bulunmak için kullanımlarına sunulmaktadır.

İnternet sitemizdeki "Test Çöz" bölümünde yer alan içeriklerin kaynak belirtilmeden kopyalanması, gerçek veya elektronik ortamlarda yayınlanması yasaktır. Bu gibi durumlarda kaynak verilmesi ya da yayın haklarını elinde bulunduran kişi veya kurumun izni gerekmektedir. Aksi halde hak ihlalinde bulunan kişi veya kurumlara karşı yasal haklarımızı kullanmamız söz konusudur.

Şirket Bilgileri

Şirket Adı : Aktasoft Yazılım Limited Şirketi

Şirket Adresi : Trabzon Teknokent
Üniversite Mah. Hastane Cad.

Şirket Maili : hello@aktasoft.com