2023 Mart Ayı Ödülü

01 Mart 2023



Sevgili arkadaşlar;

Türkiye'nin bir numaralı test çözme platformu kazanimtestleri.com.tr öğrencilerine verdiği değeri sürekli artırarak başarılarına destek olmaya devam ediyor.

Mart ayı genel sıralama birincisi arkadaşımıza "Silikon Tekerli Işıklı Kaykay" hediye.

Ödülü kazanmak için tek yapman gereken, daha çok test çözerek Onur Panosu sayfasında genel sıralamada birinci olmak.



Değerli öğrencimiz Neslihan Töre 41.169 puan ile 2023 Mart ayı genel sıralama birincisi olmuştur. Fakat kendisi daha önce ayın ödülünü kazanan aileden olduğu için bu ödülü ikinci öğrencimiz Muhammed Taha Aslan 41.050 puan ile kazanmıştır. 
Kazanimtestleri.com.tr ailesi olarak bu başarılarından dolayı kendilerini ve ailelerini en içten dileklerimizle kutluyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.
Ödülü kargo ile gönderilmiştir (MNG Kargo - 243822724637).


Ödül şartları için SSS sayfası madde 5'e bakınız.
kazanimtestleri.com.tr
"Keyifle Kazanın"


Yorumlar (20)

Yorum yaparken Topluluk Kuralları 'na uyunuz.

1 yıl önce
Merhaba arkadaşlar; sonucu geç açıkladığımız için üzgünüz ancak gerekli kontrollerle birlikte yönetim kurulu toplantısı yapıldı ve aldığımız kararlar şöyle:
kime
1 yıl önce
@Yasin Dülger -Kontroller neticesinde Mart Ayı genel sıralama birincisi Neslihan Töre isimli üyenin; kasım ayında birinci olan Fatma Nur Töre isimli üyenin telefon numarasına ait bir hesabın referans koduyla kaydolmuş olduğu ve onunla aynı ilçeye kayıtlı olduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle SSS sayfası Madde 5'in 3. bendindeki: "Ayın ödülü için daha önce ay ödülü kazanmamış bir aileden olmalı" şartının ihlal edildiğine karar verilmiştir.
1 yıl önce
@Yasin Dülger -Bu nedenle mart ayı ödülünün genel sıralama ikincisi Muhammed Taha Aslan isimli üyeye gönderilmesi kararlaştırılmıştır.
1 yıl önce
@Yasin Dülger -Ancak bu durum bir ceza gerektirmemektedir. Bununla beraber mart ayının son anına kadar kıyasıya yarıştıkları için Neslihan Töre isimli üyeye de teselli ödülü gönderilmesine karar verilmiştir. Platform Yönetimi adil yarışı sağlamak için bu kararları almıştır. Kazanım Testleri her zaman sizi düşünür. 😊

1 yıl önce
1. Kim acaba
kime
@Yolda Sona Neslihan töre 1.oldu

1 yıl önce
Değerli Üyelerimiz; mart ayı genel sıralama birincisi arkadaşımızı, yapılacak kontrollerin ardından pazartesi günü duyuracağız.
kime
1 yıl önce
@Kevser Aktaş Neden hala belli olmadı
1 yıl önce
@Kevser Aktaş Neden hala belli olmadı
1 yıl önce
@Meyrem HALATLI Evet neden hala belli olmadı

1 yıl önce
nası giricez sayfaya
kime

1 yıl önce
Gercekten veriyonuz dimi o zaman cok iyi
kime
1 yıl önce
@Efnan Boynueyri Geçmiş duyuruların altındaki kargo takip numaralarını kontrol edebilirsiniz :)
1 yıl önce
@Yasin Dülger Abim bu ayın ödülü nedir

1 yıl önce
Mart ayı yarışı devam ediyor. Silikon Tekerli Işıklı Kaykay ödülünün kazananı ay bittiğinde belli olacak. Keyifle kazanın 😎
kime
1 yıl önce
1 yıl önce
@Kevser Aktaş Kevser hocam ben şubat ayı birincisiydim ama ben ödülümü alamadım
1 yıl önce
@Kevser Aktaş Nerden alıcam
1 yıl önce
@Agah Yüce Sevgili Agah, ilgili ayın ödülünü kazanabilmek için genel sıralamada 1. olman gerekiyor. Sen 4. sınıfların birincisi olmuşsun. Genel sıralama birincisi olan öğrencimiz 30954 puanla şubat ayı 1. si olmuş. Onur panosunun arşiv kısmından kendi puanını kontrol yapabilirsin. Şimdilik sınıf birincilerine ödül verilmiyor. Başarılarının devamını diliyorum...😉
1 yıl önce
@Kevser Aktaş Hocam bu kaykayın markasını ata bilirmisiniz